Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Universal Channel difuzează în premieră două serii de comedie „Teoria Big Bang” și „Mike și Molly”

universal_channel.jpg
Universal Channel transformă seara de miercuri în fiecare săptămână, din 12 martie, într-o seară de comedie odată cu debutul serialelor „Teoria Big Bang” și „Mike și Molly” (foto), informează Media Expres.

Primul sezonul al serialului „Teoria Big Bang”, debutează la ora 22:00, fiind urmat de premiera în România a sitcom-ului  „Mike și Molly”, de la 22:30.

„Teoria Big Bang” este realizat de Chuck Lorre („Two and a Half Men”, „Dharma & Greg”, „Cybill”, „Grace Under Fire”) și Bill Prady („Gilmore Girls”, „Dharma & Greg”, „Dream On”), prin Chuck Lorre Productions, Inc. și Warner Bros. Seria are ca protagoniști doi savanți specializați în fizica cuantică care sunt urmăriți în situații obișnuite și în relația cu femeile.

„Mike și Molly” este anunțat de Universal ca fiind o premieră absolută în România, serialul având în centru lupta unui cuplu de supraponderali din Chicago cu greutatea dar și cu judecata și cruzimea oamenilor „slabi” din jur. Seria îi are ca protagoniști pe Billy Gardell și Melissa McCarthy în rolurile polițistului Mike și a învățătoarei Molly, un cuplu care se îndrăgostește după ce se întâlnesc la grupul de terapie Mâncăcioșii Anonimi.

Actrița Melissa McCarthy este mai cunoscută publicului din România, jucând în rolul lui Sookie din „Fetele Gilmore”, în „Larry David, inamicul public nr. 1” şi în filmele „Captură la dublu”, „Hoaţa de identitate”, „Domnişoare de onoare”, „9”, „Visuri deşarte”, „Pretty Ugly People”, „Dragoste otrăvitoare” și altele)

Seria „Mike și Molly” a avut premiera în SUA în anul 2010 pe CBS, unde a ajuns la al patrulea sezon, și este produsă de aceleași două companii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii