FacebookTwitterLinkedIn

Charlie Harper (interpretat de actorul Charlie Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în garaj şi succes la femei. Stilul său relaxat de viaţă din Malibu este întrerupt de apariţia fratelui său înţepat, Alan (Jon Cryer), care este pe cale să divorţeze, şi a fiului său de 10 ani, Jake (Angus T. Jones), care se mută la el.

Pentru a complica şi mai mult situaţia, în schemă apar Evelyn (Holland Taylor) – mama egocentrică şi obsedată de control a celor doi fraţi, Judith (Marin Hinkle) – soţia lui Alan, care ar putea fi lesbiană şi Rose (Melanie Lynskey) – o simpatică vecină care a avut o aventură cu Charlie şi care e hotărâtă să rămână în viaţa lui cu orice preţ. În ciuda înstrăinării dintre ei, Charlie şi Alan au ceva în comun: amândoi ţin la Jake şi vor tot ce-i mai bun pentru puşti. Fraţii sunt de acord să-l crească împreună pe Jake şi cei doi bărbaţi şi jumătate au astfel parte, împreună, de aventuri care mai de care mai amuzante.

Sitcom-ul a avut două nominalizări la Globurile de Aur și a câștigat de mai multe ori trofeul Primetime Emmy. „Doi bărbați și jumătate” a devenit celebru și datorită melodiei de pe coloana sonoră, „Men, men, men…”.

Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi banduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente televiziuni și site-uri informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, care pe lângă televiziune și site-uri mai deține și operează o companie de producție cinematografică, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este proprietatea Comcast Corporation.