Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Unități de învățământ care au trecut la scenariul roșu

Mai multe unităţi de învăţământ din ţară au trecut la scenariul roşu de desfăşurare a orelor după doar două zile de la începutul noului an şcolar, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
Coronavirus

Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Suceava şi Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni vor face de astăzi cursuri online, după ce mai mulţi profesori au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus, notează Radio România Actualități.

Până în prezent, numărul total al cadrelor didactice din judeţul Suceava infectate cu SARS-CoV-2 a ajuns la 39. Acestora li se adaugă alte 7 persoane din rândul personalului nedidactic.

De asemenea, la Constanţa, la grupa mare a Grădiniţei “Colibri” şi la Liceul Teoretic “Ovidius” se vor face cursuri exclusiv online, ca urmare a confirmării unor cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor.

Şi o şcoală din Comuna Zădăreni din judeţul Arad a trecut la scenariul roşu, după ce directorul a fost confirmat pozitiv în urma unei testări, pe care a făcut-o la sfârşitul săptămânii trecute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii