Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Uniprest Instal deschide un nou depozit la Iași

Uniprest Instal inaugurează un nou depozit ce vizează deservirea a șase județe din Moldova.
 aboneaza-te
shutterstock_industrial-depozit-warehouse

Uniprest Instal, distribuitor național de produse care acoperă toată aria instalațiilor, deschide un nou depozit la Iași, scrie Agerpres. Spațiul are o suprafață totală de 920 mp și presupune o investiție de 350.000 Euro. Suma investită acoperă toate echipamentele logistice și de transport necesare.

Șase județe importante din Moldova vor beneficia de serviciile Uniprest Instal: Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui și, implicit, Iași.

Până acum, rețeaua noastră nu a inclus și zona Moldovei, care a fost mult timp neacoperită. Am “tatonat terenul” cu livrări din depozitul central din Mureș, însă întreg procesul era îngreunat din cauza infrastructurii defectuoase. În plus, nivelul calitativ din această zonă a crescut, regiunea are deja mult potențial, iar produsele comercializate de noi se potrivesc foarte bine. Așadar, am considerat că este un moment oportun pentru a deschide acest nou punct de lucru. A venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră”, declară Enikő Peter, Managing Director, Uniprest Instal.

Noul depozit se află pe Calea Chișinăului nr. 132, clădirea C16, și este al treilea ca suprafață și capacitate din rețeaua Uniprest Instal, după depozitele din Târgu Mureș și București.

 

Compania mai deține alte depozite și 9 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu și Timișoara.  

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii