FacebookTwitterLinkedIn

Betty Ice a fost înființată în anul 1994 de antreprenorul român Vasile Armenean, care a ajuns la o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro. Compania deține o fabrică în Suceava și are peste 180 de chioșcuri de înghețată deschise pe timpul verii. Betty Ice are 760 de angajați în România.

Divizia de înghețată din cadrul Unilever România și Betty Ice vor opera împreună, iar Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice, va continua să conducă această afacere în calitate de General  Manager al companiei.

„Schimbările pe care le-am agreat cu Consiliul Concurenței vor avea impact asupra afacerii noastre, însă misiunea noastră este de a ne servi consumatorii, astfel că vom respecta decizia și ne vom concentra pe planul nostru de creștere sustenabilă. Alăturarea echipelor noastre este parte din obiectivul nostru de a oferi înghețată de cea mai bună calitate fiecărui român”, a spus James Simmons, Managing Director Unilever South Central Europe.

„Astăzi este o zi importantă în istoria Betty Ice. Suntem mândri că o marcă de înghețată românească s-a alăturat portofoliului unui lider global pe acest segment. Moștenirea noastră și viziunea Unilever sunt o potrivire perfectă pentru a asigura viitorul brandului Betty Ice”, a spus Vasile Armenean, General Manager Betty Ice.