Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bănci |
|

UniCredit reduce termenul de plată a facturilor către furnizor cu scopul de a asigura lichiditate în economia reală

UniCredit anunță că reduce termenul de plată a facturilor către furnizor de la 30-60 de zile, la doar câteva zile, argumentând că urgentează această procedură pentru a asigura lichiditate în economia reală.
unicredit

“Prin această decizie, vrem să fim parteneri de încredere furnizorilor noștri care, ca noi toți, parcurg acum o perioadă de incertitudine. Urgentând plățile, contribuim la a asigura lichiditate în economia reală într-un moment în care acest lucru este cu adevărat necesar. De altfel, este o conduită pe care UniCredit a adoptat-o și la nivel de Grup, în Italia dar și în alte țări în care își desfășoară activitatea”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Practic, indiferent de termenul contractual standard de plată (cu o medie de 30-60 de zile), plata facturilor va fi realizată de către UniCredit Bank, UniCredit Leasing și UniCredit Consumer Financing într-un termen de câteva zile de la momentul la care au fost validate intern ca fiind conforme tuturor reglementărilor necesare. Realizarea accelerată a acestor plăți permite companiilor beneficiare un management mai eficient al capitalului de lucru, potrivit reprezentanților instituției financiare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii