FacebookTwitterLinkedIn

Oferta de creditare UniCredit Consumer Financing din magazinele Altex și Media Galaxy se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani (vârsta până la care creditul trebuie rambursat în întregime).

„Fie că vorbim despre dotarea locuinței cu cele mai noi electrocasnice sau de un cadou pentru cei dragi, cu ajutorul creditării instant în magazinele Altex și Media Galaxy clienții noștri se pot bucura de cumpărături mai rapide, mai ușoare, în baza unei documentații simplificate”, a declarat Borislav Guenov, președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

Împrumuturile variază de la 300 la 30.000 de lei (6.500 de euro), iar comisionul de analiză dosar este gratuit. Dobândă anuală este fixă pe toată durata creditului, perioadă de creditare variind de la 6 până la 60 de luni.

De exemplu, pentru o valoare totală a creditului de 10.000 lei, valoarea totală platibilă este de 21.594 de lei, la un DAE de 42,3%. Acest exemplu este la o durată a creditului de 60 de luni, la o rată anuală a dobânzii (fixă), de 35%, un comision de analiză dosar de 0 (zero) lei, un comision lunar de administrare credit 5 lei, astfel că valoarea ratei lunare (pentru rate egale) ajunge la aproape 360 de lei. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea opțională de viață.

„Suntem bucuroși că în urma acestui parteneriat putem oferi clienților Altex o soluție de finanțare rapidă, cu un timp mediu de răspuns de 20 de minute, accesibilă unei categorii vaste de clienți, simplu de obținut și avantajoasă din punct de vedere financiar, având în vedere desele promoții de rate fără dobândă. Și nu vrem ca toate aceste facilități pentru client să se oprească aici”, a declarat Ionuț Bârsan, director operațiuni Credex Finanțări, parte a grupului Altex.

Creditarea se realizează luându-se în considerare mai multe surse de venit: venituri din salarii, venituri obținute de navigatori, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din activități liberale, pensii, diurnă, rente viagere, contracte de management sau administrare, venituri obținute în baza unui contract de mandat.