Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

UniCredit Bank lansează creditul ipotecar pentru proiecte eficiente energetic, a cărui rată lunară este mai mică decât „Prima Casă”

UniCredit Bank lansează „Creditul verde”, un credit ipotecar pentru achiziția imobilelor cu eficienţă energetică ridicată.
shutterstock_casa-bani-house-despagubire-money-bani

Prin acesta, persoanele fizice pot achiziţiona locuințe construite după 1 ianuarie 2000 care dețin certificate de eficiență energetică de tip A sau B+.

Prin «Creditul verde» ne dorim să îi aducem pe clienții noștri mai aproape de ceea ce contează cu adevărat pentru ei și să contribuim la o tranziție cât mai rapidă spre o economie verde în România. Noua soluție de creditare de la UniCredit Bank le oferă viitorilor proprietari o dobândă foarte bună, similară cu cea a creditului «Prima Casă», dacă locuința are un consum redus de energie, respectiv dacă deține un certificat energetic A sau B+”, a declarat Sorin Drăgulin, Director Produse şi Segmente Retail în cadrul UniCredit Bank.

Reprezentanții băncii susțin la „Creditul verde” valoarea ratei lunare este mai redusă comparativ cu alte credite cu ipotecă oferite de UniCredit, inclusiv faţă de ofertele din programul „Prima Casă”.

„Un exemplu comparativ de rată lunară pentru un credit ipotecar în valoare de 200.000 lei, pe o perioadă de 30 de ani, arată o rată de 987 lei pentru Creditul verde (DAE 4,43%), 1.002 lei pentru Credit Prima Casă şi 1.127 lei pentru Credit Ipotecar pentru Achiziție (DAE 5,63%)”, au detaliat reprezentanții băncii.

Facilitatea din România, în contextul căreia UniCredit a lansat creditul ipotecar pentru proiecte eficiente energetic, este un produs al BERD, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în cooperare cu GEF, Fondul Global de Mediu și TaiwanICDF, Fondul Internațional de Cooperare și Dezvoltare din Taiwan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii