Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

UniCredit Bank elimină comisionul de subscriere pentru fondurile de investiţii internaţionale denominate în euro şi dolari administrate de Amundi

UniCredit Bank, una dintre primele cinci bănci din România, în funcție de active, elimină comisionul de subscriere perceput în momentul realizării unei investiții prin intermediul băncii în fondurile de investiții internaţionale denominate în euro şi dolari administrate de către Amundi, cel mai mare administrator de investiţii din Europa, şi poziţionat între primii 10 din lume.
unicredit

Amundi este clasat printre cei mai importanți administratori de investiții în IPE „Top 400 asset managers”, publicat în iunie 2017 și bazat pe activele administrate la sfârșitul lunii decembrie 2016.

Eliminarea comisionului de subscriere este aplicabilă pentru toate investițiile în fondurile mutuale în valutele euro şi dolari efectuate până la data de 31 decembrie 2018, în conformitate cu anexa de „Comisioane aferente investiţiei în fonduri mutuale Amundi” disponibilă pe site-ul local al UniCredit Bank.

„Până la finalul anului, inclusiv clienţii noştri actuali pot beneficia de această ofertă, reziliindu-şi actualul plan de investiţii şi contractând unul nou”, a declarat Septimiu Postelnicu, Șeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.

UniCredit Bank are o gamă de fonduri de investiții, prin care se poate investi în instrumente financiare cu expunere locală și internațională, prin urmatoarele modalități:

  1. subscriere individuală – investiții disponibile oricând pentru sume de minim 500 de lei sau 200 euro sau dolari;
  2. plan de Investiții RITM – permite investirea în mod regulat a unei mici părți din bugetul lunar, suma minimă necesară pentru planul de subscriere periodică fiind 50 lei sau 20 euro/dolari;
  3. investiție DUET – această variantă combină o investiție în fonduri mutuale și un depozit la termen; suma minimă este de 5.000 lei/euro/dolari, din care 50% din suma investită în unități de fond și 50% din suma economisită în depozit la termen.

Informații și documente detaliate privind fondurile de investiții distribuite de UniCredit Bank și administrate de Amundi Asset Management S.A.I. S.A. și Amundi Asset Management S.A. (Luxemburg) sunt disponibile în sucursalele băncii, la sediul societății de administrare și pe site-ul local și internațional al Amundi.

Grupul italian UniCredit deține în România UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii