Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

UniCredit Bank Austria lansează către acţionarii minoritari ai UniCredit Bank o ofertă de achiziţionare a acţiunilor pe care aceştia le deţin la bancă

Începând cu 21 martie 2016 acţionarii minoritari ai UniCredit Bank primesc o ofertă de cumpărare a acţiunilor pe care le deţin la bancă.
unicredit

Oferta este transmisă în mod direct de către UniCredit Bank Austria tuturor acţionarilor minoritari, persoane fizice şi persoane juridice, prin intermediul serviciilor poştale, la ultima adresă a acestora menţionată în Registrul Acţionarilor. Oferta este valabilă până la data de 12 august 2016 şi nu este negociabilă.

Antoaneta Curteanu – Locul 13 în Top 50 cele mai influente, ediția 2016

Detaliile privind oferta şi instrucţiunile pentru derularea procesului şi finalizarea tranzacţiei sunt descrise în Oferta şi documentaţia însoţitoare pe care le primesc acţionarii minoritari.

În situaţia particulară în care acţiunile sunt în proprietatea moştenitorilor acţionarilor minoritari înregistraţi în Registrul Acţionarilor, înainte de acceptarea ofertei, aceştia trebuie să se asigure că sunt în posesia tuturor documentelor legale pentru a dovedi calitatea de deţinători.

Ion Țiriac, singurul român din topul miliardarilor Forbes

În vederea înregistrării calităţii în Registrul Acţionarilor, aceştia trebuie să contacteze Biroul Acţionarilor din cadrul UniCredit Bank

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii