Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

UniCredit a introdus în aplicația de mobile portofelul electronic și identificarea facială pentru iPhone X

UniCredit Bank, a șase bancă din sistemul bancar românesc, și-a actulizat aplicația de Mobile Banking, introducând noi facilități.
UniCredit-Bank-aplicate

Printre noutăți se numără portofelul electronic, simplificarea plăților și posibilitatea rambursării pentru cardurile de credit, precum și activarea funcției Face ID recognition pentru telefoanele iPhone X.

Portofelul electronic oferă control asupra tuturor cardurilor emise de UniCredit dintr-un singur loc, iar rambursarea sumelelor utilizate pe cardul de credit se face direct din aplicație. În plus, deținătorii unui telefon iPhone X pot să se autentifice în aplicație și să semneze tranzacții prin funcția Face ID Recognition.

Totodată, se pot anula plățile în lei în așteptare direct din aplicație. În plus, designul a fost optimizat pentru ecranele hartă ATM, curs valutar, detalii contact și mesaje.

Aplicaţia Mobile Banking poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

„Strategia UniCredit Bank pe segmentul de retail este să devenim un jucător cât mai puternic, printr-o creștere susținută a numărului de clienți. Aplicația de Mobile Banking de la UniCredit este un produs-cheie, pe care l-am dezvoltat permanent în ultimul an. Iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, în condiţiile în care, pe parcursul anului 2017, numărul de utilizatori ai aplicaţiei de Mobil Banking s-a triplat”, a declarat Septimiu Postelnicu, șeful Divizie Retail în cadrul UniCredit Bank.

În 2017, UniCredit Bank a lansat Business Mobile – o versiune a aplicației dedicată întreprinderilor mici și mijlocii, liber profesioniștilor și persoanelor fizice autorizate –, a implementat semnarea plăților de până la 800 de lei prin scanarea amprentei digitale și a oferit o dobândă mai mare pentru depozitele constituite prin canale digitale, faţă de depozitele constituite la casieriile băncii.

Pentru a încuraja digitalul, clienţii care folosesc aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit au și alte avantaje, printre care: Happy Hour Exchange Rate (o oră pe zi în care pot face o operaţiune de schimb valutar la curs publicat de BNR), bani înapoi pentru plata facturilor de utilităţi (3 lei lunar pentru minimum trei facturi plătite/lună), +0,15 puncte procentuale faţă de dobânda standard la depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking.

Aplicațiile mobile ale UniCredit Bank nu au în prezent costuri de administrare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii