Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Unicarm raportează investiții de aproximativ 13 milioane de euro pentru anul acesta

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria alimentară locală, Unicarm a investit anul acesta, în pofida mediul de afaceri incert cauzat de pandemia de coronavirus, 13 milioane de euro.
unicarm

Potrivit reprezentanților companiei, aproape 8 milioane de euro din volumul anual de investiții a fost direcționat către modernizarea și rebranduirea tuturor unităților din rețea, notează platforma Industria Cărnii.ro.

„Am făcut foarte multe investiții serioase anul acesta, pe toate diviziile grupului – Magazine, Ferma, Fabrici: Procesare carne, Lactate, Panificație. Bugetul total a fost de 12-13 milioane de euro. Investițiile în secția de procesare a cărnii s-au ridicat la 2 milioane de euro. Am achiziționat utilaje de ultimă generație. Costurile cu un singur utilaj ajunge și la 700.000 de euro. În ceea ce privește rețeaua de magazine, am rebranduit toate unitățile, și per total am ajuns la investiții de aproximativ 8 milioane de euro. Am finalizat în mare parte toate investițiile planificate pentru anul acesta, în ciuda crizei sanitare care a aparut, utilizând atât fonduri proprii cât și credite bancare”, a declarat într-un interviu pentru publicația de nișă, Vasile Lucuț, proprietarul Unicarm.

În prezent, Unicarm deține o rețea ce depășește 120 de magazine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii