Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Fuziuni și achiziții |
|

Ungaria: Fabrica ZIMBO Perbál Húsipari Termelő Kft a fost achiziționată de SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft

Reprezentanții SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft au anunțat că unitatea de producție de la Perbál funcționează în activitatea de producție alimentară a SPAR din 2 noiembrie.
shutterstock_1204494271

Aceștia au punctat că cei aproximativ 200 de angajați vor putea continua să lucreze în cadrul grupului SPAR, informează platforma Industria Cărnii.ro.

„Cel mai important obiectiv al SPAR este de a livra produse de calitate din materii prime controlate – cât mai multe produse locale pe cât posibil – pe mesele clienților. Acest lucru nu diferă nici în segmentul cărnii proaspete și al produselor din carne, unde putem adapta continuu producția produselor noastre la schimbările și nevoile consumatorilor prin propria noastră fabrică de carne Regnum din Bicske. Datorită creșterii cererii din ultima perioadă, am decis să ne extindem capacitatea de producție. Grupul SPAR s-a extins astfel cu o unitate de înaltă capacitate și calitate, care ne consolidează și mai mult poziția pe piața cărnii din Ungaria”, a declarat Gabriella Heiszler, director general al SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Potrivit acestuia, fabrica Perbál se va numi Regnum Meat Factory Perbál, iar produsele fabricate aici vor fi disponibile în rețeaua proprie SPAR și în toate magazinele de franciză, iar procesele de producție ale fabricii Perbál vor fi coordonate cu activitățile fabricii de carne Bicske.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii