FacebookTwitterLinkedIn

Așa ar arăta pentru mulți visul unei case ideale. Noi am și găsit-o în realitate, în portofoliul companiei imobiliare Regatta.  Și nu doar una, ci vă prezentăm chiar două dintre, probabil, cele mai exclusiviste apartamente din România.

Ambele proprietăți fac parte dintr-un proiect rezidențial unic, situat între parcurile Kisseleff și Herăstrău, și oferă toate particularitățile pentru  un stil de viață luxos.

Apartamentele ample, de 3, respectiv 4 camere, sunt extrem de spațioase și luminoase, fiind proiectate pe o suprafață de 230 mp, respectiv 290 mp.

Pe lângă materialele de cea mai bună calitate și design-ul excepțional, apartamentul de 4 camere vine și cu o terasă verde mare, ce oferă o priveliște superbă. Proprietățile sunt definiția confortului, având marele avantaj de a fi pe lângă foarte frumoase și funcționale. Apartamentul de 3 camere este prevăzut cu 2 dormitoare mari, 2 băi de lux, o bucătărie, dressinguri, dar și 2 locuri de parcare subterane.

În funcție de nevoi și mărimea familiei, cel de 4 camere vine cu un dormitor și o baie în plus, asigurând maximul de confort și spațiu.

Conceptul de design a fost creat de echipa DOOi Studio, un birou de arhitectură cunoscut pentru abordarea neconvențională, dar și foarte rafinată. Suntem convinși că astfel de proprietăți sunt râvnite constant și își vor găsi curând proprietarii cărora să le împlinească dorințele.