Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Unde să mergeți de Revelion la finalul lui 2020

Anul care este pe cale să se încheie nu a fost unul foarte vesel, nici nu a reprezentat o perioadă de bucurie și prosperitate. Cu toții am fost și suntem în continuare afectați de pandemia de Covid-19, obiceiurile noastre de muncă, socializare, călătorie s-au modificat, iar nivelul de optimism a scăzut semnificativ.

În acest context, este mai important ca niciodată să ne păstrăm o stare de spirit pozitivă și să celebrăm cum se cuvine perioada sărbătorilor și trecerea în noul an. 

Iată în continuare câteva sugestii care să vă ajute să vă decideți unde să mergeți de Revelion la finalul lui 2020.

Valea Prahovei

O destinație tradițională pentru vacanța de iarnă este Valea Prahovei, pentru că se poate ajunge la stațiunile montane de aici din orice colț al țării, iar oferta de facilități de cazare, ospitalitate, recreere și sporturi hibernale este foarte diversificată.

Dacă vă doriți să încheiați anul pe schiuri, cu un pahar de vin fiert în mână și cu cei dragi alături de voi, alegeți un pachet complet de cazare, masă și acces pe pârtie. 

Găsiți variante pentru Revelion 2021 la agențiile de turism, iar condițiile de rezervare sunt avantajoase, aveți opțiuni de modificare a datelor de check-in și check-out, reduceri de tarife pentru masa festivă și asigurare la rambursarea avansului dacă evoluția pandemiei determină anularea excursiei.

 

Litoral și Delta Dunării

Bucurați-vă de Marea Neagră nu doar în sezonul estival, pentru că și iarna aveți ocazia să-i admirați peisajele, să vă delectați cu specialități culinare tradiționale și să vă odihniți în tihnă, la finalul unui an atât de încercat.

Dacă locuiți în sudul țării și ajungeți la Constanța în câteva ore puteți să încercați o excursie de două zile, iar dacă vă doriți un sejur mai lung, rezervați o săptămână la mare și în deltă, pentru că nu veți regreta.

Dobrogea este o destinație accesibilă pe tot parcursul anului, iar de sărbători are un farmec aparte, datorită caracterului ei multietnic și multicultural. Iar o saramură de crap și o porție de icre de știucă sunt exact ce trebuie pentru masa de Revelion, nu-i așa?

Bulgaria

Sunteți obișnuiți să plecați în străinătate de Revelion, familia de-abia așteaptă să iasă din monotonia ultimelor luni, iar cei mici deja împachetează placa de snowboard și lustruiesc schiurile?

Înseamnă că ofertele de petrecere a perioadei de sărbători în țara vecină sunt exact ceea ce vă trebuie. Fie că alegeți o stațiune montană, un orășel idilic sau un loc liniștit pe malul mării, vă veți simți ca acasă, pentru că hotelierii bulgari v-au pregătit oferte speciale și aveți la dispoziție ghizi turistici care vorbesc limba română, meniuri dedicate și pachete de facilități recreative.

 

Antalya sau Egipt

Dacă vreți să vă aventurați mai departe de casă, încercați ofertele de la agențiile de turism și platformele de rezervări online pentru destinații sigure în resorturi all-inclusive din Antalya sau Egipt.

Vă veți bucura de o vreme mai caldă decât în România, de un soare generos și de specialități culinare specifice zonei mediteraneene, cu influențe orientale. Aveți și posibilitatea să efectuați tratamente la spa și să încercați proceduri de talasoterapie, așa că, pe lângă distracție și relaxare, vă puteți îmbunătăți și starea de sănătate, atât de încercată în acest an.

Alegeți pachete turistice complete, care pot fi rezervate fără să fie necesară plata unui avans și care să vă garanteze rambursarea integrală a banilor dacă, înainte de începerea sejurului, țara respectivă interzice intrarea românilor sau dacă țara noastră impune carantina persoanelor care revin din acea țară.

Cu siguranță că trăim vremuri dificile, în care obiceiurile noastre de călătorie și modul în care sărbătorim evenimentele tradiționale de la sfârșit de an se modifică în fel și chip, dar, cu puțină atenție și cu mult optimism putem să ne bucurăm de un Revelion reușit la finalul lui 2020. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii