FacebookTwitterLinkedIn

Conferințele “Successful Me 2”, care vor avea loc pe 4, 11, 18 și 25 martie de la ora 19.00 la Impact Hub, urmăresc educarea tinerilor aflați în căutarea succesului. Invitații le vor arăta participanților care este cel mai scurt drum către succes în fiecare dintre domeniile lor de expertiză. Cu exemple concrete, lecții învățate “the hard way”și concluziile la care au ajuns  până în prezent, invitații conferințelor “Successful Me 2” îi vor aduce pe participanți cu un pas mai aproape de succes.

Deși majoritatea invitaților au sub 30 de ani, toți au demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă și că poți acumula o experiență amplă într-un domeniu prin valorificarea fiecărui minut, nu a fiecărui an.

Lista invitaților celei de-a doua serii de conferințe “Successful Me” îi include pe:

Cristi Badea, membrul genearației “30 sub 30” din 2013, co-fondatorul Mavenhut și creatorul jocului Solitaire Arena, primul joc de Solitaire pe care îl poți juca împotriva unui adversary, care are în prezent peste 6 milioane de utilizatori, le va explica participanților cum transformi o idee de business într-un start-up de succes și le va arăta care sunt ingredientele de care are nevoie un joc pentru a deveni viral.

Paul Olteanu, trainer si coach certificat în Procees Communication Model, “o teorie de personalitate folosită în discurs de către președinții americani și utilizată la NASA ca principal instrument în procesul de selecție și pregătire al astronauților”, așa cum o descrie el, va împărtăși cu participanții principalele tips and tricks pentru crearea unui brand personal puternic, un ingredient esențial al succesului.

Cătălin Dobre, membrul genearației “30 sub 30” din 2012, Executive Creative Director al McCann Erickson România și unul dintre principalii “vinovați” pentru că McCann Bucureşti a câştigat Aur, Argint şi Bronz la Eurobest 2013, le va vorbi participanților “Successful Me 2” despre impactul inovației asupra succesului, atât în business, cât și în carieră.

Victor Popescu, membrul genearației “30 sub 30” din 2013, CEO-ul platformei de gaming Gameleon, câștigătoarea premiilor “Best Pitch” și a premiului întâi pentru inovație la categoria “Internet, Mobile and Software Computing” în cadrul competiției Intel Global Challenge, va împărtăși cu participanții noștri secretele unui pitch de succes.

Tudor Cobâlaș, co-fondatorul companiei dezvoltatoare de software XL Team, cu birouri în București și Amsterdam, care a dezvoltat 35 de proiecte externe și 8 proiecte proprii, le va arăta participanților drumul spre succesul din lumea aplicațiilor mobile și le va explica, din experiența proprie, care sunt cele mai eficiente metode de coordonare a unei echipe numeroase și a unui număr mare de proiecte concomitente.

Numărul de locuri este limitat și accesul se face contra cost.

Mai multe informații și înscrieri la adresa paula.csatlos@forbes.ro sau 0744.609.171