Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Unde găsești echipamentele de protecție potrivite, pentru siguranța clienților și angajaților tăi

Dispo Trading este partenerul de încredere de care orice afacere are nevoie. Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul și comercializarea de articole de unică folosință pentru protecție dar și producția de uniforme de lucru și echipamente protecție. Prin produsele comercializate ne adresăm cu precădere industriei alimentare și horeca, dar și domeniului medical, farmaceutic, spa.

Gama noastră de echipamente protecție se adresează în special industriei alimentare, și aici vorbim de fabrici, restaurante, restaurante de tip fast-food, supermarketuri, și domeniului medical, în spitale, centre medicale, farmacii, centre de înfrumusețare, cabinete medicale. Produsele de unică folosință pot fi folosite și în domeniul cosmetic, construcții, service-uri auto.

Experiența pe care am acumulat-o până acum și calitatea serviciilor pe care le oferim ne ajută să avem alături de noi parteneri și clienți, care au parte de tot suportul nostru, de mult timp. Ne dorim că prin echipamentele de protecție pe care le oferim să devenim un reper în acest domeniu. Cu atât mai mult acum, în actualul context epidemiologic, când tot mai multe companii, în special din domeniul medical și horeca, sunt nevoite să își ia măsuri suplimentare de protecție și igienă, ceea ce face că echipamentul de protecție și articolele de unică folosință să fie atât de necesare, respectând astfel toate regulile și normele sanitare impuse.

Unde vei găsi produsele Dispo Trading?

De cele mai multe ori, echipamentele de protecție pentru lucrători și angajații în diverse firme, de la cele de alimentare până la spitale, cabinete medicale sau saloane poate nu par atât de importante pentru clientul obișnuit. Fie ca este vorba de halate sau mănuși, costume de protecție, nimic nu s-ar putea face fără existența acestora. Siguranța clienților, igiena atât de importantă, toate depind de modul în care aceste echipamente de protecție sunt folosite de personalul unui loc care oferă servicii publicului sau pacienților.

Gama diversă de produse disponibile este un alt punct forțe care ne-a făcut de la început să fim prima alegere a colaboratorilor noștri. Continuăm să aducem pe piață cu tot ce este nou și cu produse de cea mai bună calitate, într-o gamă cât mai variată de modele, astfel încât să venim în întâmpinarea dorințelor clienților noștri cu cât mai multe opțiuni.

Ce trebuie să știi despre articole de unică folosință de la Dispo Trading

La capitolul articole de unică folosință, ne-am remarcat încă de la început și continuăm să ne numărăm printre lideri în acest segment de piață, pentru că oferim o largă varietate de produse, realizate din materiale diverse astfel încât să poată fi adaptate cât mai multor domenii și utilizări. Mănușile de unică folosință pe care le comercializam sunt de mai multe tipuri, în funcție de materialul din care sunt realizate: mănuși latex, mănuși vinil, mănuși nitril, mănuși polietilenă, mănuși CPE, mănuși TPE. Oferim de asemenea mănuși examinare pudrate sau nepudrate, halate unică folosință pentru domeniul medical sau alimentar, măști chirurgicale, bonete bufante, acoperitori mâneci, botosi unică folosință, mănuși chirurgicale, șorțuri unică folosință, cotiere plastic, bikini unică folosință, kimono unică folosință, papuci unică folosință, cearceaf parargil, folie împachetări și articole din hârtie (role medicale, prosoape hârtie, prosoape de hârtie pliate, hârtie igienică etc.).

Echipamente protecție, standard sau personalizate

Încă de la începutul activității noastre ne-am aplecat asupra realizării la cele mai înalte standarde a echipamentelor de protecție lucru. Variantele de produse, dar și atenția cu care acestea sunt făcute pentru a respecta toate standardele în ceea ce privește protecția, în timpul utilizării, sunt principalele aspecte care ne-au adus recunoașterea pe piața furnizorilor de astfel de consumabile. La Dispo Trading executăm și personalizăm îmbrăcăminte de lucru, comodă și funcțională, din materiale de calitate, rezistente la condiții diverse de muncă și ușor de întreținut. Producem echipamente protectie complete, potrivite oricărui sezon (uniforme medicale, salopete lucru, combinezoane, veste vătuite, halate medicale, tricouri, bonete, pantaloni, șorțuri, uniforme de lucru pentru industria alimentară, echipamente protecție pentru lucru la frig etc.)

Produsele comercializate de firma noastră se vând sub marca Missena, marcă înregistrată la OSIM. Calitatea produselor noastre este atestată de certificatele ISO 9001, certificatele CE și alte certificări de calitate și conformitate.

Și pentru că ne place să venim mereu în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, periodic derulăm campanii speciale în care multe dintre produsele noastre pot fi achiziționate la prețuri speciale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii