Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Una din cinci școli din România nu are acces la internet

Una din cinci școli din România nu are acces la internet în acest moment. Autoritățile promit însă că peste jumătate din cele aproximativ 5.000 de unități de învățământ aflate în această situație vor fi conectate până la data de 14 septembrie, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
internet1.jpg

Soluția a fost stabilită în urma discuțiilor cu Autoritatea de Reglementare în Comunicații și cu furnizorii de internet, a spus vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan: „Operatorii îşi vor lua un număr de școli pentru care vor asigura fibră optică și vom ajunge, cel mai probabil, la 2.800 de clădiri școlare conectate la internet, în plus față de cele pe care le avem. În sensul acesta, va fi creat un contract cadru, serviciile din partea operatorilor vor fi furnizate gratuit. Va exista, de asemenea, și un termen de apel, în cazul în care sunt și alți operatori care pot să sprijine acest efort al celorlalți, care au participat la dezbatere, să se poată înscrie și să asigurăm pentru cât mai multe școli acoperire cu rețea”, conform Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii