Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Un vis împlinit: Simona Halep este Regina tenisului la Wimblendon

Simona Halep a învins-o într-o manieră impresionantă pe Serena Williams, în finala turneului de Grand Slam de la Wimblendon, cu 6 – 2, 6 – 2. Este prima victorie a Simonei în cel mai mare turneu pe iarbă și este prima jucătoare din România care câștigă această prestigioasă competiție.
Simona Halep

În primul set, adjudecat categoric, Simona Halep a avut 26 de puncte câștigătoare, față de 20 ale adversarei. Cel mai puternic serviciu al Serenei Williams a fost de 189 km/oră, în timp ce Halep a servit cu 173 km/oră.

Al doilea set a început sub semnul echilibrului, dar românca a reușit un break în al cincilea game, conducând cu 3-2. În game-ul următor, ea s-a desprins la 4-2, apoi mai face un break, ducând scorul la un magnific 5 – 2. Următorul game n-a avut istoric, fiind câștigat la zero. Victorie, Simona!

O victorie categorică, în mai puțin de o oră (55 de minute). Este cel mai bun meci al Simonei Halep dintr-o finală de turneu de Grand Slam.

Pentru această performanță, Simona Halep a primit un premiu în valoare de 2,35 milioane de lire sterline (2,6 milioane de euro) şi 2.000 de puncte clasamentul WTA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii