Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Un video adorabil arată cum trei pinguini se plimbă nestingheriți într-un oraș din Africa de Sud

Fundația Sud-Africană pentru Conservarea Păsărilor de Țărm (SANCOOB), organizație care salvează păsările marine din Africa de Sud, a publicat un filmuleț despre trei pinguini care se plimbă vioi și nestingheriți pe străzile orașului Simonstad.  
Valentine's Day 2019

SANCOOB –  organizație cu profil internațional, care se ocupă de salvarea și reabilitarea păsărilor de țărm, a publicat pe pagina sa de Facebook un video adorabil care surprinde trei pinguini plimbându-se agale pe trotuarul din orașul Simonstad (Simon Town), din Africa de Sud.

Mărșăluind aproape în sincron, păsările nezburătoare par să patruleze pe străzile orașului de pe litoral.

Grupul de păsări n-a fost deranjat de niciun pieton și nici de mașini, după cum se poate vedea în filmulețul care a înregistrat peste 1 milion de vizualizări.

SANCOOB consideră că noua libertate a pinguinilor este unul dintre „avantajele” datorate oamenilor de pe întreg globul pământesc care stau în case pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

“Acesta este unul dintre motivele pentru care pinguinii noștri sunt atât de ocupați; în aceste zile, mersul lor legănat de-a lungul străzilor este mai plăcut și mai sigur pentru păsări”, a scris SANCOOB  pe Facebook.

Pinguinii rebeli sunt ultimii membri ai regatului sălbatic. Ei și-au dat seama că acum pot trona în libertate, deoarece oamenii au părăsit zonele cu trafic intens pentru a putea respecta măsurile de distanțare socială.

#Lockdown has its perks for #Africanpenguins in Simon’s Town. This is one of the reasons why our Penguin Rangers have their hands full but waddling down the street is enjoyable & safer for the birds these days, clearly!#AdoptAnEgg at https://bit.ly/3csbrtQ and get connected to the very heart of saving this #endangeredspecies.Video credit: @MikaelaSlierKeeping our seabirds safe with #CityofCT SANParks – Table Mountain National Park and Cape Town Environmental Education Trust – CTEET

Publicată de SANCCOB saves seabirds pe Vineri, 17 aprilie 2020

FOTO: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii