FacebookTwitterLinkedIn

Cu o distribuție de zile mari (Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Djimon Hounsou), The King’s Man este unul dintre cele mai așteptate filme ale toamnei. Pelicula spune povestea întemeierii agenției Kingsman, cu un secol în urmă. Este adusă pe marile ecrane o fascinantă poveste de spionaj, din care – speculăm, desigur – tema agentului secret obsedat de eleganță nu va lipsi.

The King’s Man este prilejul ideal pentru lansarea unui ceas în serie limitată (o sută de exemplare), inspirat de piesele clasice de buzunar și purtând emblema rafinatei case de orologerie Jaeger-LeCoultre. După o primă jumătate de an în care a lansat piese realmente spectaculoase (între acestea: Master Control Memovox, Reverso One, Master Grande Tradition Grande Complication și Master Control Geographic), brandul ne aduce acum modelul Master Ultra Thin Kingsman Knife, un ceas cu un design extrem de rafinat în aparenta lui simplitate. Cu o carcasă din aur roz cu diametrul de 40mm și cu o grosime de doar 4,25mm (remarcați precizia!), modelul este echipat cu un mecanism cu întoarcere manuală cu o grosime de doar 1,85 mm.

Până pe 6 septembrie, ceasul este disponibil exclusiv pe MrPorter.com (29 750 de euro), după această dată urmând să fie vândut și pe site-ul brandului Jaeger-LeCoultre și în câteva dintre boutique-urile sale.