FacebookTwitterLinkedIn

“Conform studiilor realizate la nivel mondial, tot mai mulți oameni aleg să activeze în regim freelancing pentru a avea un program mai flexibil și timp liber mai mult. Principalul dezavantaj al platformelor deja existente este cel al comisioanelor extrem de ridicate ce sunt percepute pentru freelancer, atât pentru order, cât și pentru tips-ul primit de acesta dacă munca sa este apreciată de angajator.” – spune Mihai Sebastian Sararu, CEO Lanceria.

Fondat la începutul lunii mai, proiectul Lanceria.io este în plină dezvoltare, fiind o inițiativă independentă ce își dorește să mențină un comision redus pentru angajator. În plus, frolosește inteligența artificială care ajută la determinarea unui matching între freelancer și angajator pentru a finaliza un proiect cu succes, pentru ambele părți. Totodată, Lanceria.io introduce opțiunea de plăți hybrid, atât plăți prin FIAT, cât și plăți prin criptomonede.

“Prin platforma Lanceria.io ne propunem să schimbăm dinamica puterii în ecosistemul freelancing-ului și să eliminăm comisioanele pentru freelanceri, oferind în același timp angajatorilor features prin care pot selecta cel mai potrivit freelancer care să finalizeze cu succes proiectul dorit.” – declară CEO-ul companiei Lanceria.

Compania, formată de o echipă de freelanceri pasionați cu o experiență amplă în domeniul Blockchain și AI, își propune să transforme ecosistemul freelancing-ului oferind încredere și transparență, toate cu ajutorul unei platforme de freelancing 2.0. Listarea oficială a monedei va avea loc în data de 16 Iunie pe Digifinex.

Board-ul executiv este completat de Florin Mitu – Co-Founder și Robert Tudor – COO.

Pentru mai multe informații vizitați www.lanceria.io