Cautare
, Contributor

Tech |
|

Un smartphone similar Android One a fost lansat pe piața europeană

Atunci când a anunțat dispozitivul Android One, Google a vrut să ofere posibilitatea și utilizatorilor care nu își permit să cumpere un smartphone premium să aibă unul de înaltă calitate, lansându-l doar pe piețele emergente. Astfel că, deși nu sunt cunoscute pentru că ar fi dotate cu cele mai rapide procesoare sau cu cele mai superbe ecrane, terminalele Android One promit experiența Nexus și vin cu actualizări rapide, iar uneori chiar bat dispozitivele Nexus la propriul joc, informează androidpolice.com.

Până în prezent, telefoanele Android One au ajuns pe piețele din Asia, din Orientul Mijlociu și din Africa. Totuși, Google Spania a anunțat recent lansarea unui dispozitiv asemănător, construit de producătorul de telefoane mobile spaniol BQ.

Mai exact, este vorba despre telefonul Aquaris A4.5. care are multe în comun cu Android One.  Smarphone-ul are un procesor quad-core MediaTek, suportă dual SIM și are un slot MicroSD pentru expansiune. De asemenea, Aquaris A4.5 vine la pachet cu un abonament de trei luni la Google Play Music și cu o garanție impresionantă de cinci ani, care, din nefericire nu acoperă și actualizările software-ului, iar Google și BQ promit acoperirea doar a 24 de luni.

Printre altele, Aquaris A4.5 este dotat cu un tip de tocuhscreen care are abilitatea de a funcționa chiar și atunci când utilizatorul poartă mânuși, iar tehnologia utilizată la nivel de display se numește Quantum Color+. Acesta are incorporat atât un sistem de sunet Dolby, 1GB de RAM și 16GB spațiu de stocare, cât și o cameră de opt mexapixeli dual-flash.

Noul terminal este disponibil la prețul de 169 de euro în Spania și la 179 de euro în Portugalia, pe site-ul producătorului.

Vodafone lansează terminalul Smart Speed 6

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii