Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Un român rănit în atacul de la Londra se află în stare gravă

Una dintre cele două persoane de cetățenie română rănite în urma atacului de miercuri după-amiază de la Londra se află în continuare internată în stare gravă, iar cealaltă, care a fost rănită ușor în urma incidentului, a fost externată, precizează un comunicat de presă remis joi AGERPRES de Ministerul Afacerilor Externe
 aboneaza-te
London

UPDATE ora 9:29: Cei doi români răniți în atacul de miercuri de la Londra urmau să se căsătorească, a declarat Dan Mihalache, ambasadorul român în Regatul Unit. Ei veniseră ca turiști la Londra și sărbătoreau acolo ziua unuia dintre ei. Tânăra este în continuare internată în stare gravă, iar logodnicul ei, rănit ușor în urma atacului, a fost externat.

(textul inițial)

Potrivit sursei citate, imediat după producerea incidentului și transferul cetățenilor români la spital pentru îngrijiri, un reprezentant al Celulei de Criză constituită la nivelul misiunii diplomatice a României la Londra s-a deplasat, de îndată ce a fost posibil, la unitatea medicală în vederea obținerii unor informații actualizate cu privire la starea de sănătate a victimelor și pentru a acorda asistență consulară.

Patru persoane şi atacatorul au murit miercuri, la Londra, după ce un bărbat la volanul unui automobil Hyunday 4X4 a intrat în oamenii de pe Podul Westminster, apoi a intra în plin în gardul Parlamentului. Alte 40 de persoane, inclusiv doi români, au fost răniţi.

Pe de altă parte, surse citate sub acoperirea anonimatului de Sky News afirmă că mai multe persoane au fost arestate în cursul unei operaţiuni la Birmingham, în legătură cu atacul de la Londra.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii