FacebookTwitterLinkedIn

Laurențiu Tulvan, care a ocupat în ultimii ani poziția de director Operațiuni Danone Europa de Sud Est, îi va raporta acum lui Fernando Lafuente, vicepreședinte Operațiuni America de Nord.

El are 43 ani și s-a alăturat companiei Danone în anul 2000 pe poziția de manager proiecte. Ulterior a ocupat funcția de manager producție în Danone România, manager performanță industrială pentru divizia de Produse Lactate la nivel internațional al Grupului Danone, director industrial Danone România și director de operațiuni al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde România, Bulgaria, Grecia și Țările Adriatice.

Laurențiu Tulvan este absolvent al Facultății de Stiință a Calculatoarelor din Galați și al unui Master în Informatică Industrială. Laurențiu este unul dintre românii care au dobândit în ultimii ani experiență internațională în cadrul grupului Danone și care au revenit în România pentru a a contribui la dezvoltarea pieței locale.

După plecarea lui, responsabilitățile pe aria operațională vor fi acoperite de: Cornel Petrache, manager fabrică, el continuând să coordoneze departamentul industrial, și Cristina Cristea, care va ocupa poziția de manager operațiuni locale în Europa de Sud-Est, coordonând operațiunile pe zona de planificare, logistică și distribuție.