FacebookTwitterLinkedIn

După 17 ani în ING România, timp în care a trecut de la poziția de Manager al Infrastructurii IT la funcția de director de Strategie și Produse Retail, Ștefan Radu va avea o nouă responsabilitate în cadrul grupului ING. De la 1 iunie 2017, acesta va prelua funcția de CMO (Chief Marketing Officer) al ING Cehia, poziție din care va fi membru în echipa de conducere a băncii.

Printre noile sale responsabilități vor fi atât dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale și de brand pentru ING Cehia, dezvoltarea departamentelor de digital, customer intelligence, cât și atingerea obiectivelor financiare pentru segmentul de retail.

ING România a fost pentru mine o experiență extraordinară. Acum 17 ani m-am alăturat echipei de IT și am avut oportunitatea să contribui la dezvoltarea de la zero a unui nou model de banking. De asemenea, am avut oportunitatea să mă dezvolt ca manager și am avut rezultate deosebite împreună cu echipele mele, de la prima implementare din Europa de mobile payments până la primul credit instant. Acum ING mi-a oferit o nouă provocare: să replic succesul ING în România pe o piață mai matură cum este cea din Cehia”, a declarat Ștefan Radu.

Pe parcursul celor 17 ani, Ștefan Radu a fost implicat în lansarea operațiunilor de retail pe plan local a ING Self’Bank, în 2005, și lansarea ING Home’Bank, în 2006. Ulterior, a contribuit la transformare și digitalizares băncii, precum creditele instant, inclusiv online, prin proiectul pilot Digital Loan care oferă credite direct prin Home’Bank.