Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Un român creează un nou brand de încălțăminte de lux, în culori pastel

După ce a fost designerul de accesorii și pantofi a unor branduri precum Thierry Mugler și Vivienne Westwood, Alexandru Adam reinventează culoarea într-un concept nou de încălțăminte de lux: Metis.
ALEXANDRU_ADAM_TS

Absolvent al Royal College of Art și Central Saint Martins College of Art and Design, Alexandru Adam are o pregătire multidisciplinara, câștigând prestigioase competiții de grafică, pictură și design. Până la lansarea brandului propriu, a fost designerul de accesorii și pantofi la Thierry Mugler și Vivienne Westwood, el locuind la Londra din 2001.

DIEGO_1

Noul său brand, Metis, lansează în acest sezon pantofii smart casual care propun o experiență inedită pentru tot ceea ce înseamnă încălțămintea de lux: arta tradițională a creării pantofilor se îmbină cu o abordare inovatoare a materialelor naturale. Experiență premium pe care pantofii Metis o of este unică atât prin proveniența materialelor utilizate, cât și prin procesul de asamblare a acestora.

Despre diferențierea brandului sau de cele existențe în contextual actual al modei, Alexandru Adam spune: „Materialele de cea mai bună calitate, naturale, execuția și atenția pentru detaliu ca și ingeniozitatea abordării modului de construcție a unui pantof, toate concură la această diferențiere. De exemplu, eu folosesc piele de capră, care pe lângă o calitate superioară este mult mai ecologică decât cea de vițel, materiale naturale ca inul și cânepa.

În construcția pantofului mai utilizez atât pâslă de lână 100% cât și plută pentru branțuri astfel încât să evit sinteticul, care provoacă transpirația și nici nu izolează termic așa de temeinic că materialele naturale. Rezultă un pantof care nu îți face bătături, care se mulează pe picior ca nici un altul. Toată această filosofie este încorporată în noul meu brand, Metis. Dragostea mea pentru artă se simte în alegerea culorilor și a designului cu influențe sartoriale.”

Noua gamă de pantofi lansată de Metis va fi disponibilă pe www.metislondon.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii