Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Un premiu de 500.000 de dolari dacă „scapi cu viață”!

Discovery.jpg
Un al doilea program în această toamnă, după revenirea din octombrie pe micile ecrane, cu celebrul aventurier și expert în supraviețuire britanic Bear Grylls - intitulat „Bear Grylls: Scapă cu viață!” - începe din 18 noiembrie, de la ora 21:00, în fiecare luni, timp de opt săptămâni, potrivit unui comunicat difuzat de Discovery și preluat de Media Expres.

În această serie de tip concurs de supraviețuire Grylls conduce o expediţie eliminatorie de 10 echipe a câte doi oameni în Insula de Sud din Noua Zeelandă. Echipa care va „scăpa cu viaţă” va obţine marele premiu de 500.000 de dolari.

„Bear Grylls: Scapă cu viață!” este un program achiziţionat de Discovery Networks CEEMEA, realizat în co-producţie de Bear Grylls Ventures şi studioul multimedia al lui Ben Silverman, Electus. Grylls, Silverman, Chris Grant, Laura Caraccioli şi Doug McCallie sunt producători executivi.

Bear Grylls a revenit în programele Discovery din această toamnă cu seria în cinci episoade  „Bear Grylls: Evadare din infern”, difuzată tot lunea de la ora 21:00.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK).

Discovery Networks CEEMEA deține 14 branduri de televiziune printre care: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale.

Programele sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii