Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Un potențial atac terorist la Londra: un mort şi opt răniţi, după ce o maşină a lovit un grup de pietoni la moscheea Finsbury Park

O persoană a murit şi alte opt au fost rănite după ce o maşină a lovit un grup de pietoni în apropiere de moscheea Finsbury Park din Londra, a anunţat Poliţia, informează NEWS.RO. Poliţia tratează incidentul drept un „potenţial atac terorist”, a anunţat premierul britanic Theresa May.
Police officers attend to the scene after a vehicle collided with pedestrians in the Finsbury Park neighborhood of North London

Martorii spun că în duba albă ce a intrat în mulţime se aflau trei persoane, dintre care două ar fi fugit. Informaţia nu a fost confirmată oficial.

Şoferul camionetei, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinut de martori şi a fost arestat apoi de poliţie. Potrivit autorităţilor, niciun alt suspect nu a fost identificat.

Autorităţile au anunţat că departamentul antiterorism este implicat în investigaţie, dar nu au confirmat că a fost vorba de un act intenţionat sau de o coliziune.

Răniţii au fost duşi la trei spitale, iar două persoane au primit îngrijiri medicale la locul incidentului.

Consiliul Musulmanilor din Marea Britanie a anunţat că autovehiculului a călcat „intenţionat” credincioşii care ieşeau de la rugăciunile de noapte, după postul Ramadanului.

BILANȚURILE FINANCIARE ALE AGENȚIILOR DE PUBLICITATE DIGITALĂ – 2016

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii