Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

„Un om la locul lui” a intrat în competiția New Directors la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian

„Un om la locul lui / A Decent Man”, lungmetrajul de debut al regizorului Hadrian Marcu, a fost selectat în competiţia New Directors a Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian. Filmul îi are în distribuție pe Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădalina Constantin și Adrian Titieni. Scenariul, scris de Hadrian Marcu, este bazat pe romanul românesc „Firesc”, de Petru Cimpoeșu.
UnOmLaLoculLui_Poster

Ajuns la cea de-a 66-a ediție, prestigiosul Festival de Film de la San Sebastian, Spania, adună anual unele dintre cele mai importante nume ale cinematografiei mondiale. Anul acesta, filmul românesc va concura alături de filme din Argentina, Danemarca, Spania, Japonia, Kosovo, Mexic, Rusia, Elveția și Vietnam.

„Filmul își propune realizarea unui portret, încercăm să vorbim într-o anumită măsură despre limitele cunoașterii de sine, iar ceea ce nu se vede și ceea ce nu se spune ar trebui să trimită cu gândul la limitele înțelegerii fiecăruia dintre noi cu privire la un anumit eveniment, la un moment dat”, spune regizorul Hadrian Marcu.

Un om la locul lui / A Decent Man” va avea premiera în România pe 19 octombrie 2018 și va fi distribuit în cinematografe de Domestic Film.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii