Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Un nou trend: Compania Gebrüder Weiss îşi prezintă propria aplicaţie pentru jocuri

48 tablete pc.jpg
„Logistics Expert” este un joc pentru iPhone şi Android, lansat pe piaţă de către compania de transport şi logistică Gebrüder Weiss. Jocul se poate descărca gratuit.

Acest puzzle este primul joc online pe care prestatorul de servicii în domeniul transporturilor şi al logisticii îl lansează pe piaţă. Scopul jocului este acela de a aduce unul dintre stivuitoarele Gebrüder Weiss la rampa de încărcare, cât mai rapid posibil. Drumul este însă blocat de cutii, paleţi şi alte materiale ambalate, care, printr-un know-how logistic, trebuie aşezate la locul potrivit.

Având 40 de niveluri de dificultate, jocul se adresează unui grup ţintă divers – de la începători până la profesionişti. Succes asigurat: Încă din perioada de testare, care a durat câteva săptămâni, aplicaţia de la GW a înregistrat peste 2000 de descărcări. Versiunea actuală a jocului este compatibilă cu iPhone, iPad, precum şi cu smartphone-urile Android, putând fi descărcată gratuit.

„Prin jocul Logistics Expert, dorim să ajungem la marii utilizatori de telefoane mobile, cărora să le stârnim interesul pentru domeniul logisticii prin intermediul jocului”, a declarat Thomas Konrad, directorul Corporate Marketing Services & Communications în cadrul companiei Gebrüder Weiss.

Cu peste 5.000 de angajaţi, 162 de puncte de lucru proprii şi o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro (2011), Gebrüder Weiss se numără printre companiile de top din domeniul transporturilor şi logisticii din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii