Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Un nou sezon al serialului „În viteza a cincea” va începe la History Channel

History difuzează un nou sezon al serialului automobilistic „În viteza a cincea”. Episoadele vor fi difuzate în fiecare joi, la 21:00, începând cu 8 octombrie a.c.
Fifth Gear

Noul sezon debutează cu echipa într-un excursie în exclusivitate în România, unde Tiff și Vicki vizitează un restaurator local de mașini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat munții Carpați și vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puțin obișnuită. Mai mult decât atât, prezentatorii vor testa mașinile românești de salvare GHE-O.

CITEȘTE: „CINE MAI ARE NEVOIE DE TVR?”

Prezentantorii serialului, Tiff, Vicki și Jonny, se vor întrece cot la cot în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.

Pe lângă România, echipa „În viteza a cincea” vizitează însorita Africa de Sud, pentru a conduce tot felul de mașini – de raliu, super mașini și chiar vehicule miliare, Islanda și multe alte destinații interesante pentru a testa mașini și mai spectaculoase.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile pe rețelele RCS – DIGI, Telekom, UPC, AKTA, iNES IPTV şi Orange TV.

VEZI PALMARESUL LA GALA PRIMETIME EMMY!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii