FacebookTwitterLinkedIn

Începând din 10 octombrie a.c., al cincilea sezon al serialului aruncă o privire în dedesubturile întunecate ale suburbiilor britanice, pentru a le dezvălui cele mai negre secrete.

Episoadele subliniază că nu doar orașele mari au o criminalitate crescută. De fapt, cele mai înfricoșătoare și neașteptate crime din Marea Britanie au avut loc comunitățile care aparent erau cele mai liniștite.

Serialul prezintă aceste fapte în detaliu, analizând motivele și circumstanțele lor, pe baza mărturiilor vecinilor, membrilor familiei și prietenilor celor care au comis crimele.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, include în portofoliul său televiziunile tematice History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.