Cautare
, Contributor

Internet |
|

Un nou retailer atacă piaţa comerţului online

selgros.jpg
Selgros Cash&Carry România a anunţat că va ataca piaţa comerţului online, în urma unui parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket.ro. 

Astfel, peste 11.000 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de către Selgros pot fi acum achiziţionate online şi livrate direct cumpărătorilor, în 24 de ore. Produsele pot fi comandate  de oricine pe website sau prin intermediul aplicaţiei disponibile în Google Play şi App Store.   

„Prin intermediul partenerului nostru –  MegaMarket.ro –  le oferim clienţilor posibilitatea de a  beneficia de calitatea, varietatea şi preţurile produselor Selgros, precum şi de cele mai bune servicii de livrare. Sunt disponibile peste 11.000 de produse pentru clienții care îşi pot face cumpărăturile confortabil şi rapid, primindu-le apoi acasă sau la birou, într-un interval orar ales. În acest moment serviciul de livrare online este disponibil în Bucureşti, Otopeni şi Corbeanca, urmând ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile în magazinele Selgros să fie achiziţionate online  şi în Cluj-Napoca, Timişoara și Braşov. Până la finalul anului se vor acoperi toate oraşele mari” – a declarat Pia Krauss, Selgros Cash&Carry România.

La rândul său, Remus Popa, MegaMarket.ro a spus că a pronit la drum alături de Selgros acum mai bine de zece ani asigurând servicii de aprovizionare pentru un număr restrâns de clienţi. „Acum, când piaţa comerţului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce în ce mai mulţi clienţi preferă să-şi facă cumpărăturile zilnice online, am regândit întreaga platformă pentru a oferi cea mai bună experienţă de cumpărături online”, a mai spus el.

Pentru a înlesni experienţa de cumpărare a clienţilor, produsele disponibile pe MegaMarket.ro au fost împărţite în categorii precum Băcănie, Alimente proaspete, Brutărie, Băuturi, Îngrijirea copilului, Casă şi birou, Îngrijire personală, Pet Shop şi Papetărie. În viitorul apropiat gama va fi extinsă şi cu produse din categoriile Articole Casnice şi de Bucătărie, Casa şi Grădina, Electronice şi Electrocasnice, Jucării, etc.

Odată ce contul de utilizator a fost creat pe MegaMarket.ro, clienţii pot căuta produsele după propriile liste de cumpărături, pot ţine sub control bugetul alocat sau pot vizualiza istoricul comenzilor realizate.

Plata pentru produsele achiziţionate online se poate face prin intermediul cardului, atât pe website, cât şi prin aplicaţia de smartphone, prin intermediul soluţiei securizate MobilPay, unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card.

De asemenea, clienţii pot plăti în numerar, în momentul livrării comenzii, sau prin ordin de plată, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept şi comercializează exclusiv produse disponibile în magazinele  Selgros Cash&Carry din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii