Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Educaţie |
|

Un nou program MBA în România

mba_lp_header.jpg
Danubius International Business School (DIBS), fondată în ianuarie 2013 ca un departament al Universității Danubius , aduce în România programul International MBA, în parteneriat cu Universitatea Arcadia din Philadelphia, SUA.

Universitatea Danubius devine astfel al treilea partener internațional al Universității Arcadia pentru programul International MBA, alături de Aventis School of Management din Singapore și American Graduate School din Paris.

În timp ce în America programul International MBA durează doi ani, iar prezența fizică necesară este de cinci ore pe seară, o seară pe săptămână, în România, durata programului IMBA va fi de un an și se va desfășura în weekend, 15 ore pe weekend. Fiecare din cele 10 cursuri constă în 30 de ore de predare organizate pe durata a două weekenduri, iar suportul de curs va fi online, printr-o platformă de e-learning.

Unul din elementele cele mai apreciate de studenții programului International MBA din America este experiența internațională. Universitatea Arcadia din Philadelphia le oferă studenților două experiențe internaționale, una într-o țară în curs de dezvoltare, cealaltă într-o țară dezvoltată, spre deosebire de programul International MBA oferit de Universitatea Danubius, care include doar o experiență internațională.

Taxa de studii pentru programul din România este de 18.000 de euro. Pentru înscrierea și admiterea în program până la data de 1 noiembrie 2013, aplicanții beneficiază de o reducere early bird de 10% din valoarea taxei de studii. Aplicanții pot beneficia și de burse, prin programul Global Business Access. Competiția pentru burse, organizată în sesiuni, constă în evaluarea eseurilor înscrise în competiție, prima sesiune a competiției pentru burse fiind în intervalul 1 august – 30 septembrie 2013. Valoarea burselor va varia de la sesiune la sesiune.

Pe lângă International MBA, DIBS mai are alte două programe: Center for Excellence in Organizational Development (CREDO) și Danubius Coaching School, realizat în parteneriat cu Noble Manhattan Coaching Ltd. UK și International Institute of Coaching.

Pe 16 septembrie, Universitatea Danubius a semnat contractul prin care a devenit prima universitate din România membră a SAP University Alliances. Prin programul SAP University Alliances, compania SAP, unul din liderii de pe piața de software dedicat business managementului, își propune să faciliteze conexiunile dintre studenții din toate părțile lumii interesați de soluțiile, carierele și oportunitățile de cercetare oferite de SAP. Prin acest parteneriat, Universitatea Danubius va avea acces la cursurile și la resursele de pe platforma SAP. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii