Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Forbes 500 |
|

Un nou partener la NNDKP

curte_instanta_avocat.jpg
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunţat că are un nou partener, Peggy Șuică-Neagu, care revine în departamentul de litigii al NNDKP.

Avocatul pledant  Peggy Șuică-Neagu, fost partener al biroului local al White &Case, se realătură NNDKP după o colaborare anterioară cu echipa NNDKP între 1998 – 2005. Avocata are o carieră de șaisprezece ani în firme de avocatură și cea mai mare companie petrolieră din România şi este specialistă în dispute privind probleme de drept civil, dar și în arbitraje interne și internaționale.

De asemenea, patru avocați au fost promovați ca asociați seniori, în timp ce trei consultanți fiscali ocupă noi poziții în structura de senioritate a practicii de taxe. Astfel, în urma acestor modificări, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocați și doi consultanți fiscali) și 100 de avocați, cărora li se adaugă 18 specialiști în fiscalitate şi 70 de angajaţi în departamentele administrative. 

Firma de avocatură NNDKP a  fost fondată de Ion și Manuela Nestor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii