FacebookTwitterLinkedIn

Prin înțelegerea multianuală anunțată de SES, Telekom închiriază capacitate pe satelitul ASTRA 3B pentru a distribui un pachet de canale TV către rețelele de cablu și IPTV din Europa, cu precădere către Serbia, Croația, Bosnia, Slovenia, Macedonia și Muntenegru, notează Media Expres.

Noul pachet va cuprinde inițial șapte canale TV, incluzând Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV și Zenska TV. Trei noi canale vor fi adăugate în pachet în această vară.

„Acesta este un pas important pentru noi, ce ne oferă oportunitatea de a distribui conținut local și regional către Europa, prin rețelele noastre partenere. Acest pachet va oferi o varietate de programe TV din Serbia și regiune către audiența din întreaga Europă. Am colaborat cu SES în diverse proiecte de-a lungul anilor și am înțeles că nu putem găsi un partener mai bun pe care să ne bazăm precum SES”, a declarat Marijana Vukasinovic, Director Content Management, Telekom Serbia.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE – APRILIE 2018

„Suntem încântați să colaborăm cu Telekom Serbia în proiectul lor de extindere a business-ului video, punându-le la dispoziție servicii de distribuție de înaltă calitate. Această înțelegere reprezintă încă un pas care întărește cooperarea cu partenerul nostru din Serbia, iar împreună putem oferi un nou pachet TV către audiența din întreaga Europă”, a declarat Martin Ornass-Kubacki, Vicepreședinte divizia Vânzări SES Video pentru Europa Centrală și de Est.

SES (ses.com) este operator de satelit de talie mondială și primul operator care are o ofertă scalabilă GEO-MEO la nivel mondial, cu peste 50 de sateliți pe Orbită Geostaționară (GEO) și 16 pentru Orbită Medie (MEO). SES pune accent pe soluții cu valoare adăugată, end-to-end pe două verticale de business: SES Video și SES Networks.

Portofoliul SES include ASTRA, O3b și MX1, lider mondial care oferă o suită integrată de servicii digitale media și video. SES este companie listată la bursele Euronext Paris și Luxembourg Stock Exchange (simbol bursier: SESG).

Telekom Serbia a.d. Belgrad – împreuna cu subsidiarele sale – este o companie de telecomunicații modernă, deținută în întregime la nivel local, care de 20 de ani a avut rolul de lider în telefonia mobilă și fixă, internet și multimedia, atât în țară cât și în regiune.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – APRILIE 2018