Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Un nou film dedicat celui mai dur sport: „Creed II”

Cu o distribuţie de invidiat, continuarea filmului de succes „Creed” îi readuce împreună pe Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Florin Munteanu şi Wood Harris. De data aceasta, sub tutela lui Rocky Balboa, proaspăt încoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed îl înfruntă pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago. Filmul „Creed II” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în data de 20 noiembrie.
CREED II

Creed II” este prima continuare în care se regăsesc Jordan şi Tessa Thompson (Bianca).  Înainte de a se reuni pentru acest proiect cei doi au jucat în două blockbustere marca Studiourile Marvel: Jordan în „Pantera neagră”, iar Thompson în „Thor: Ragnarok”.

Regizorul Steven Caple Jr. şi Tessa Thompson au documentat intens subiectul dizabilităţilor auditive şi au petrecut foarte mult timp cunoscând oameni cu probleme de auz. Ulterior au folosit elemente descoperite de-a lungul documentării pentru a da veridicitate personajului lui Thompson, Bianca, care are o deficienţă de auz.

Iar pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă Bianca, actriţa a purtat un aparat auditiv de-a lungul filmărilor.

Melodiile interpretate de Thompson în noua producţie sunt compoziţii originale la care a lucrat împreună cu compozitorul Ludwig Goransson. Thompson moşteneşte talentul tatălui ei, un apreciat muzician.

Coregrafia minuţioasă de box a filmului este opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, împreună cu Sylvester Stallone şi regizorul Steven Caple Jr.

Cât priveşte regia, „Creed II” este cea de-a patra colaborare a lui Steven Caple Jr. cu Sylvester Stallone. Regizorul a studiat o mulţime de meciuri de box pentru a intra în atmosfera acestui sport şi s-a înscris şi la cursuri de box.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii