FacebookTwitterLinkedIn

Unitatea este deservită de 7 farmacişti profesionişti, pregătiţi să asiste pacienţii. Reprezentanţii companiei estimează un trafic lunar de 20.000 de clienţi.

“Decizia extinderii farmaciei DONA de pe Bulevardul Magheru a fost luată ţinând cont de traficul mare din proximitate. Am decis să investim în asigurarea unei structuri mai adaptate cererii, cu un spaţiu mai generos şi mai primitor, în consecinţă cu un portofoliu mai extins de produse şi mai mulţi angajaţi“, a declarat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile DONA.

Designul nou al farmaciei din Magheru urmăreşte fluidizarea interacţiunii cu farmacistul, precum şi accesul facil la produsele care nu necesită prescripţie medicală, precum suplimentele nutritive, produsele de igienă personală sau cosmeticele. Nu în ultimul rând, designul este unul modern şi agreabil.

“Punem în topul priorităţilor nevoia medicală. De accea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripţie medicală şi a celor pentru afecţiunile cronice din piaţă. Facem eforturi considerabile pentru a obţine acest lucru prin politica de aprovizionare, inclusiv prin comenzi speciale livrate în farmacii în cel mai scurt timp posibil. Vrem să rămânem în continuare recunoscuţi ca farmacia unde tratamentele majore şi vitale sunt disponibile pe rafturi. Complementar cu această abordare, facem eforturi consecvente de profesionalizare a farmaciştilor pentru a fi de ajutor real clienţilor cu recomandări, sfaturi avizate, sigure şi umane”, a punctat Ovidiu Wencz.

Farmaciile DONA reprezintă una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara. reţeaua de farmacii DONA are 220 de unităţi, dintre care 83 sunt în Bucureşti.