Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Un nou concept de teatru intră pe piața locală: spectacolul „The Walks”

Începând din 1 octombrie, spectacolul „The Walks” - un experiment teatral pentru spaţii urbane, care constă în plimbări audio, ghidate prin parcuri, supermarketuri sau interacţiuni cronometrate pe malurile râurilor – va avea premiera în limba română.
Senior,Man,Listening,Music,In,Park,In,Autumn.

Conceput de celebra companie de teatru Rimini Protokoll din Berlin, proiectul „The Walks” este o aplicaţie care constă într-o serie de plimbări audio create pentru diferite spaţii urbane.

Gândit sub forma unei aplicaţii, spectacolul audio „The Walks” are rolul de a propune o nouă formă de a percepe mersul pe jos, și anume, ca un scenariu teatral, susțin reprezentanții Teatrelli.

Versiunea în limba română a aplicației a fost realizată în coproducţie cu creart/Teatrelli şi în parteneriat cu Goethe Institut şi, potrivit reprezentanților Teatrelli, pune Bucureştiul pe harta internaţională a oraşelor unde compania de teatru germană lansează proiectul, alături de alte metropole precum Cleveland, Berlin sau Milano.

Versiunea în limba română a acestor plimbări audio va fi integrată în reţeaua internaţională „The Walks” şi va disponibilă pe orice continent.

Conceptul, textul şi regia producţiei „The Walks” sunt semnate de Helgard Haug, Stefan Kaegi şi Daniel Wetzel, cei trei regizori care au fondat în anul 2000 compania de teatru Rimini Protokoll.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii