FacebookTwitterLinkedIn

RINF Outsourcing Solutions se va muta, în ianuarie 2016, într-un spațiu de 1.844 de metri pătrați din clădirea B a ansamblului office Green Court, dezvoltat de Skanska. “RINF investește în tehnologie având un țel precis, acela de a oferi clienților un avantaj competitiv. Cu alte cuvinte, integrăm componente R&D în soluțiile oferite, care cresc implicit relevanța pentru utilizator și sporesc semnificativ potențialul pieței. Pentru a realiza acest lucru, încurajăm un mediu de lucru potrivit «oamenilor cu atitudine», care pot provoca procesele și modelele vechi ale industriei, printr-o experiență demonstrată. În acest context, am ales Green Court Bucharest pentru că este mediul adecvat în care angajații noștri pot performa la standardele vestice, anglo-saxone”, spune Constantin Iftime, CEO la RINF Outsourcing Solutions.

Tranzacția a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară DTZ Echinox. “Încă de la începutul colaborării noastre în 2011, RINF a fost atras de partea central-nordică a Bucureștiului (Barbu Văcărescu- Floreasca), o zonă care este într-o continuă creștere datorită comunității, a serviciilor de retail și a proximității de metrou. Green Court Bucharest s-a potrivit perfect cerințelor RINF, furnizând un spațiu de lucru premium, cât și facilitățile unui birou clasa A, într-o clădire certificată verde”, explică Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial la DTZ Echinox.

Pompieri și ambulanțe în șantierul Skanska

Prin acest contract, gradul de ocupare al clădirii B din Green Court a ajuns la 72%. RINF Outsourcing Solutions se adaugă unor chiriași precum Sanofi, Adecco, Carrefour, Colgate Palmolive. “Green Court Bucharest este construit pentru companii moderne, care investesc atât în business, cât și în bunăstarea angajaților. Suntem bucuroși că am putut găsi în RINF un partener cu care avem valori comune și viziuni similare asupra viitorului. În noile birouri, angajații vor găsi un spațiu adaptabil, potrivit nevoilor de dezvoltare, cât și un mediu de lucru sănătos”,spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Ghidul Investițiilor Forbes: Supraaglomerare de birouri în Nord

Prima clădire a complexului Green Court a fost achiziționată, cu 44 demilioane de euro, anul trecut de către fondul de investiții Globalworth, condus de Ioannis Papalekas. Tot anul trecut, fondul de investiții demara, pe terenul adiacent mallului Promenada, construcția Bucharest One, turn de birouri cu o suprafață construită de aproape 49.000 de metri pătrați.De altfel, Ioannis Papalekas a demarat o adevărată ofensivă în zonă, achiziționând, la finalul anului trecut, și clădirea Nusco Tower, pentru 46 de milioane de euro. Totodată, Globalworth a cumpărat, cu patru milioane de euro, și 4.000 de metri pătrați de la familia Nusco, parcelă situată între Nusco Tower și Green Court, pentru care există toate autorizațiile necesare edificării unei clădiri office de 12.000 de metri pătrați închiriabili.

Află mai multe despre ”copilul crizei” – zona de birouri Calea Floreasca-Bd. Barbu Văcărescu