Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Industrie |
|

Un nou CEO Lafarge

borc.jpg
La 1 septembrie, actualul CEO Lafarge România, Sonia Artinian, care a fost promovată în Grup, va fi înlocuită de Costin Borc. 

Costin Borc va deveni noul CEO al Lafarge România începând cu 1 septembrie 2013. El va coordona toate operațiunile locale ale Grupului, după ce în perioada 2008 – 2013 a condus operațiunile Lafarge în Serbia. Costin Borc o înlocuieşte la conducerea subsidiarei Lafarge din România pe Sonia Artinian, numită recent în funcţia de Director General Adjunct Organizare şi Resurse Umane la nivelul Grupului, după 2 ani în care s-a aflat la conducerea operațiunilor locale ale celui mai mare producător de materiale de construcții la nivel mondial.

Noul CEO şi-a început activitatea în cadrul Grupului Lafarge în Statele Unite ale Americii, după care a condus timp de 4 ani activitatea de agregate și betoane din România. La 1 aprilie 2006, Costin Borc era avansat în conducerea Grupului, părăsind atunci România pentru funcția de Director Regional de Dezvoltare și Strategie pe activitatea de ciment. 

Costin Borc are un doctorat în Economie, specializarea Macro-economie de la Universitatea din Wisconsin, Madison și este absolvent al Institutului Politehnic din București, cu specializarea în Energetică.

În România, Lafarge produce materiale de construcţii de 16 ani şi activează pe 3 linii de activitate integrate: ciment, agregate şi betoane. Compania are o acoperire geografică extinsă la nivelul întregii țări prin cele 40 de site-uri industriale unde lucrează peste 1.000 de angajaţi/colaboratori. În 2011 a înregistrat o cifră de afaceri de 893.222.660 RON, excluzând activităţile de Gips şi tranzacţiile între companii. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii