Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Un nou ceas restaurat Hommage Millesime este simbolul primului magazin american Roger Dubuis

Marca Roger Dubuis este de acum prezentă oficial în Statele Unite prin primul magazin boutique inaugurat în New York. Dincolo de liniile elegante ale noului local, orologeria sărbătorește momentul printr-un ceas unicat Millesime.
 aboneaza-te
ROGER_DUBUIS_BOUTIQUE_NYC_003 lr

Madison Avenue 545 este noua adresă importantă pe harta magazinelor Roger Dubuis. Folosind designul inspirat de liniile unei cutii de bijuterii precum și culorile care au consacrat toate boutique-urile sale (bronz, negru și roșu), Roger Dubuis a prevăzut câte o zonă pentru fiecare dintre colecțiile importante – Excalibur, Hommage și V

 aboneaza-te
HO45_180_PR_v01 lrelvet.

 Aflat în plină expansiune la nivel global, cu 160 de dealeri și 23 de magazine monobrand, producătorul de ceasuri își respectă tradiția și dedică noului boutique un ceas din colecția Hommage Millesime. Proiectul Millesime marchează fiecare an prin alegerea unui model care este readus la viață printr-un proces complex de restaurare.

 Anul acesta, Roger Dubuis a ales un mecanism complex, cu funcție de repetiție la minut, un calendar perpetuu, indicator de fazele lunii precum și un cronograf flyback monopoussoir.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii