Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

Un nou card pentru clienţii premium ai BRD

brd_1.jpg
BRD a lansat astăzi un nou produs destinat segmentelor de clientelă cu venituri ridicate (peste 7000 lei/lună). 

Cardul Platinum, emis sub sigla MasterCard, este disponibil în 3 variante: două carduri de debit – în lei şi euro – şi un card de credit în lei. Deţinătorii pot beneficia de o linie de credit (revolving sau overdraft) de până la 25.000 euro sau 110.000 lei. Pentru cardul de credit Platinum, banca oferă o perioadă de graţie de până la 60 de zile.

Clienţii posesori de carduri Platinum beneficiază, printre altele, de asigurări de călătorie cu servicii concierge pe tot parcursul călătoriilor în străinătate (servicii oferite de un asistent personal care rezervă, de exemplu, biletele de avion). De asemenea, ei au acces privilegiat în peste 600 de saloane VIP în aeroporturi din întreaga lume (Programul Priority Pass). Printre avantaje se numără şi reduceri şi tratament preferenţial la comercianţii parteneri MasterCard şi oferte la comercianţii de lux parteneri. Clienţii pot alege o serie de asigurări opţionale, cum ar fi asigurarea jucătorului de golf, inedită pe piaţa românească.

Până în prezent BRD-Groupe Société Générale oferea în segmentul premium cardul Black, un produs exclusiv pentru private banking, cu serviciu concierge, destinat unei clientele exclusiviste şi disponibil doar pe baza unei invitaţii. În acest moment sunt şapte agenţii de private banking în România, cu peste 1000 de clienţi, obiectivul BRD fiind de a dubla numarul clienţilor pe termen mediu (în următorii 2 ani), după cum a declarat astăzi Adrian Jantea, directorul comercial persoane fizice, în cadrul unei conferinţe. Pragul de intrare în private banking este de 100.000 de euro în resurse deţinute. În schimb, clienţii care solicită cardul Platinum trebuie să aibă venituri de minim 7000 de lei/lună.

BRD-Groupe Société Générale, a doua bancă din România după totalul activelor, este lider pe piaţa cardurilor cu peste 2,3milioane de carduri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii