Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Un nou call center intră pe piaţa din România

CSDA_Siriului.jpg
Jones Lang LaSalle a intermediat închirierea unui etaj de 640 m2 către compania poloneză Telbridge, în clădirea CSDA Siriului.   Compania poloneză Telbridge oferă soluţii de externalizare a operaţiunilor de tip call-center, reprezentând un “new entry” pe piaţa românească, fiind de asemenea şi primul contract de preînchiriere semnat în clădirea respectivă.

La nivelul anului trecut, peste 3,3 milioane de persoane erau angajate în serviciile de call center la nivelul Europei.

Clădirea dezvoltată de Primavera Development  este încă în construcţie, având finisaje şi specificaţii tehnice de clasă A şi este finanţată din fonduri europene.

Lucrările de construcţie pentru clădirea situată în zona de nord a capitalei, pe strada Siriului, în cartierul Aviaţiei, au fost demarate în primul trimestru al anului trecut şi se preconizează livrarea în aprilie 2013, totalizând cca. 3.500 m2 închiriabili.

Conform ultimului studiu Jones Lang LaSalle “Onshore, Offshore, Unsure?” din octombrie 2012, România se situa pe locul 9 în lume şi pe locul 3 în Europa, după Marea Britanie şi Polonia, ca destinaţie preferată a investitorilor pentru operaţiuni de tip call-center, generând cca. 11.400 de locuri de muncă în acest domeniu.

Primavera Development este implicată în dezvoltarea a numeroase proiecte în România, în special de birouri şi rezidenţiale, precum S-Park, Dem. Dobrescu, EOS Business Business Park, Frumoasă 30,  La Mesteceni şi Siseşti Residence.

Departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a încheiat 20 de tranzacţii de închiriere în 2012, în suprafaţă totală de 27.500 m2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii