Cautare
, Contributor

Modă |
|

Un nou brand de lux şi-a deschis boutique în Bucureşti: Roberto Cavalli

IMG_2869.JPG
După Louis Vuitton, Valentino, Escada sau Ermanno Scervino, galeria The Grand Avenue, din incinta hotelului JW Marriott, îşi adaugă încă un locatar de lux: Roberto Cavalli.

Magazinul, lansat oficial pe 11 decembrie, are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi surprinde chintesenţa stilului Cavalli: eleganţă modernă, cu un strop de strălucire. Astfel, boutique-ul din incinta hotelului Marriott se adaugă magazinelor pe care brandul le deţine deja la Londra, Paris, Madrid, New Delhi, Tokyo şi New York. Valoarea investiţiei din România se ridică la 600.000 de euro.

Pe lângă colecţiile feminine prêt-à-porter, vor fi disponibile ţinute elegante de seară, dar şi accesorii precum genţi, pantofi, ochelari de soare, articole de plajă, parfumuri şi ceasuri, ca şi colecţiile pentru copii. În total, în magazin se află 130 de piese diferite marca Roberto Cavalli, din colecţiile Toamnă-iarnă 2012 şi Cruise 2013. Valoarea unei rochii variază între 2.000 şi 55.000 de lei.

Decorat cu materiale produse în Italia exclusiv pentru Roberto Cavalli, magazinul de pe ,,The Grand Avenue" are o podea realizată din bucăţi de cuarţ maro închis, amestecat cu praf de cristal pentru a capta lumina.

Pereţii cu stucaturi maro închis şi ivoire prezintă accente aurii, iar display-urile iluminate sunt încastrate. Detaliile care completează spaţiul sunt fotoliile şi otomanele din piele de culoare maro închis, cu finisaj patinat, în tandem cu cele din piele de piton imprimat şi cu covoarele maro din piele de ponei.

,,Am decis să deschid un boutique la Bucureşti pentru că acest oraş reprezintă, în viziunea mea, una dintre cele mai noi pieţe pentru modă şi lux. Cred că româncele vor fi nişte cliente minunate, pentru că stilul meu li se potriveşte perfect" a fost mesajul transmis de către însuşi Roberto Cavalli, cu ocazia deschiderii magazinului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii