FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul pornește la drum cu un background și know how internațional, cu o poziționare fotografică strategică și un stil de creație fotografică aparte, cu influențe de fotografie fine art.

Raluca Florescu, proprietara studioului specializată în fotografie la Institute of Photography, UK vine și cu un background de comunicare și strategie de media care ajută foarte mult poziționarea și conținutul comunicării fotografice.

Accentul pus pe prelucrare și editare face ca imaginile create de photoartbyralf.com  să  fie mai mult decât o documentare fotografică a subiectului, artwork-ul performat de  photoartbyralf.com este un concept de content fotografic care transpune fotografia în creație picturală, creând amintiri personalizate și comportamente fotografice gândite pentru a maximiza postura subiecților și pentru a influența pozitiv realitatea transmisă de aceste fotografii.

Studioul oferă sesiuni foto individuale, maternitate, mommy & me, de familie și personal branding, bio sessions, business shots.

În timpul sesiunii foto sunteți ghidați pas cu pas referitor la poziții, este unul dintre avantajele competitive ale studiolui astfel încât să nu aveți nevoie să știți vreo poziție sau vreo regulă, este jobul fotografului să se asigure că va realiza cele mai bune fotografii.

Și strategia de pricing este tot la nivel internațional, nu există pachete pre-paid, veți achiziționa doar fotografiile care vă plac cu adevarat (pachet minimum 3 digitale) și le veți selecta după sesiunea foto. Fotografiile vin în format print și digital. Cele print sunt montate pe passpartout-uri 100% calitate de arhiva de la furnizori internaționali, garanție a calității produselor oferite de photoartbyralf.com

Dacă îți dorești o sesiune foto pentru sufletul tău sau ești profesional și ai nevoie de un resfresh al profilului tău online, PhotoArt by Ralf vă invită la o sesiune foto individuală sau împreună cu cei dragi și vă promite unele dintre cele mai frumoase portrete pe care le-ați avut vreodată.

Informații și programări pe info@photoartbyralf.com

Mai multe detalii pe photoartbyralf.com