Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Un milionar din TOP 500 Forbes își face televiziune la Constanța

Gabriel Comanescu.jpg
În această săptămână, CNA a acordat licenţă audiovizuală societăţii Atelier Media a cărei acţionar majoritar este milionarul constănțean Gabriel Valentin Comănescu. Investiția inițială pentru televiziunea generalistă Black Sea TV din Constanța este de 300.000 de euro.

Omul de afaceri Gabriel Valentin Comănescu (45 de ani), cu o avere de estimată de „Forbes România” la 500 de milioane de euro, deține 94% din societatea Atelier Media. Aceasta a obținut licența TV locală pentru televiziunea Black Sea TV cu unanimitate de voturi din partea membrilor CNA, potrivit site-ului Media Expres.

Proiectul a fost prezentat în şedinţa publică de Alin Vintilă, acţionar cu 2% și directorul postului, Cătălin Matei, acţionar cu 2% și director artistic, și Lucian Pascu, acţionar cu 2% și director tehnic.

Gabriel Comanescu face parte din cei 13 antreprenori pe care trebuie sa-i urmărim în acest an

Alin Vintilă a spus printre altele: „Vom încerca să evităm subiectele de tip cancan. În general, ne vom axa pe un volum redus de informaţii, dar foarte bine documentate. De aceea vom începe cu o grilă de doar şase ore în cursul săptămânii.” Conform proiectului prezentat la CNA, televiziunea va difuza de luni până sâmbătă şase ore de program şi 18 ore videotext, iar duminică trei ore şi 30 de minute. Black Sea TV nu va transmite filme sau divertisment și va fi distribuită prin reţeaua de telecomunicaţii electronice Intersat SRL, care deserveşte Constanţa.

În finalul prezentării, Alin Vintilă a spus: „Noi vrem să ne informăm publicul corect. Nu vom fi sclavii audienţei. Ştiu că televiziunile sunt, în general, proiecte comerciale, dar eu cred că în timp şi investiţia noastră se va dovedi viabilă economic. Suntem pregătiţi să o susţinem.”

Valoarea investiţiei, conform proiectului, este de 300.000 de euro din care jumătate pentru echipamente şi amenajarea spaţiului, iar cealaltă jumătate reprezentând cheltuielile de funcţionare pentru primul an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii