Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Un milion de români sunt afectați de restricțiile impuse de guvernul britanic

Românii din Marea Britanie se confruntă cu restricţii impuse de autorităţile britanice, dacă vor să vină în vizită în ţară. România este pe lista galbenă a guvernului de la Londra, care prevede testări şi autoizolare la întoarcerea în Regatul Unit.
londra_sxc.hu_.jpg

Marea Britanie a împărţit ţările în trei categorii, după culorile semaforului, pe lista verde unde se poate călători fără restricţii sunt doar 12 ţări, majoritatea din afara Europei.

Pe lista galbenă se află cele mai multe ţări, inclusiv România, şi aproape toate celelalte ţări din UE. Premierul Boris Johnson a avertizat cetățenii care își fac vacanţele şi călătoresc în ţările de pe lista galbenă.

Boris Johnson: „Dacă oamenii se duc în ţările de pe lista galbenă, motivul trebuie să fie unul urgent, din motive familiale sau alte motive urgente. Ca să vă întoarceţi în Marea Britanie trebuie să faceţi trei teste COVID şi odată ajunşi în ţară, să intraţi în carantină 10 zile. Carantina va fi aplicată sau riscaţi amenzi de până la 10 mii de lire sterline”, conform Radio România Actualități.

În Marea Britanie trăiesc aproximativ un milion de români care sunt direct afectaţi de aceste măsuri impuse de guvernul britanic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii