Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Forbes 500 |
|

Un miliardar din Topul Forbes 500 s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica

Autoritățile din Costa Rica au anunțat că investighează moartea unui cetățean român care s-ar fi sinucis la bordul unei aeronave ce zbura dinspre Columbia către Costa Rica.
 aboneaza-te
COSTEL COMANA - ETHOS

Potrivit primelor informații din presa locală și cea străină pasagerul găsit mort la bordul aeronavei este omul de afaceri Costel Comana.

Datele preliminare ale arată că „bărbatul în vârstă de 53 de ani, ce călătorea la bordul aeronavei aparținând companiei Avianca, dinspre Columbia, spre Costa Rica, a fost găsit mort în toaleta avionului”, scrie Vanguardia.com.

Bărbatul călătorea împreună cu fiica lui, în vârstă de 35 de ani.

Potrivit primelor informaţii obţinute, cetăţeanul român găsit mort în avion s-ar fi sinucis prin strangulare, în grupul sanitar al aeronavei, potrivit MAE.

MAE confirmă decesul românului în Costa Rica

Omul de afaceri Costel Comana este prezent în topul Forbes 500 Miliardari, cu o avere estimată la 8 milioane de euro. El era urmărit într-un dosar de corupţie legat de compania CFR Călători.

Braşoveanul Costel Comana a fost coproprietar al companiilor Regiotrans şi RC-CF Trans, care activează pe piaţa transportului feroviar.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii